Publicat 14/8/2019 11:43:48 +02:00CET

El ministre de Defensa afirma que "no hi haurà cap transició" a Veneçuela

Vladimir Padrí López
MINISTERIO DEL PODER POPULAR PARA LA DEFENSA

MADRID, 14 ago. (EUROPA PRESS) -

El ministre de Defensa de Veneçuela, Vladimir Padrino López, ha donat suport aquest dimarts al president veneçolà, Nicolás Maduro, i ha subratllat que "no hi haurà cap transició" al país sud-americà, on "es faran eleccions d'acord amb la Constitució".

A Veneçuela, ha afirmat, no hi haurà cap cop d'estat, cap govern 'de facto' i molt menys un de transició. Així ho ha dit durant un acte de recollida de firmes que s'ha celebrat a la seu del Ministeri de Defensa i en el qual Padrino ha tornat a donar suport clar a Maduro davant l'oposició que lidera Juan Guaidó.

Per a Padrino, les sancions impulsades en els darrers mesos per l'Administració dels Estats Units "pretenen dividir i arrasar amb la Força Armada Nacional Bolivariana (FANB)". "Els nord-americans pretenen atemptar contra el país i la FANB, la FANB defensa la pàtria", ha recalcat.

L'Exèrcit "es manté ferm davant l'agressió" i Padrino ha afirmat que "resistirem de manera activa, és el moment de la unitat nacional, és el moment de Veneçuela, no dels partits", ha afegit, segons el portal Noticias 24.