Publicat 21/6/2020 16:35:42 +02:00CET

L'alcalde de Bruges (Bèlgica) es recupera de l'atac a ganivetades d'un client del seu bufet

20 June 2020, Belgium, Bruges: Forensics investigate at the scene where the Mayor of Bruges De Fauw was stabbed outside his office. His condition is said to be stable while the suspect was arrested. Photo: Kurt Desplenter/BELGA/dpa
Kurt Desplenter/BELGA/dpa

MADRID, 21 juny (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de la ciutat belga de Bruges, Dirk De fauw, evoluciona favorablement de l'atac amb ganivet que va patir aquest dissabte per un client del seu despatx d'advocats.

L'alcalde, de 62 anys i també lletrat de professió, va haver de ser operat d'urgència aquest dissabte per una ferida a la gola de 14 centímetres.

De fauw va necessitar de 24 punts de sutura i una nit de convalescència en vigilància intensiva per la forta pèrdua de sang que li va provocar l'atac.

De fauw va descriure l'agressor com una persona "amb molts problemes" a qui ha hagut de defensar diverses vegades davant els tribunals. "Encara sort que el ganivet era molt curt", ha reconegut en una entrevista amb l'emissora VRT.

El sospitós de l'atac ha estat detingut pel seu interrogatori. El propi alcalde ha descartat qualsevol motiu polític en l'atac.

Contador