Publicat 28/9/2019 11:29:20 +02:00CET

Guterres (ONU) agraeix a Andorra el seu "compromís" amb les polítiques ambientals

El secretari general de l'ONU, António Guterrez, i el cap del Govern d'Andorra, Xavier Espot.
GOVERN D'ANDORRA

   ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 28 set. (EUROPA PRESS) -

   El secretari general de l'Organització de les Nacions Unides (ONU), António Guterres, ha agraït a Andorra el seu "compromís i cooperació" amb l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, ha informat el Govern d'Andorra en un comunicat.

   Guterres ha rebut aquest divendres a la delegació d'Andorra, formada pel cap del Govern, Xavier Espot; la ministra d'Afers exteriors, Maria Ubach, i la representant permanent d'Andorra davant les Nacions Unides, Elisenda Vives.

   El secretari general de l'ONU ha celebrat les aportacions d'Andorra en els fòrums d'Acció Climàtica, i s'ha mostrat interessat per la repercussió del canvi climàtic a la zona dels Pirineus.

   També ha manifestat la seva voluntat d'"aprofundir" la cooperació entre Andorra i l'ONU en el marc de les polítiques ambientals i de desenvolupament sostenible que planteja l'Agenda 2030.

   Per la seva banda, Espot ha manifestat el compromís d'Andorra amb l'acció pel clima i la inclusió, la lluita contra la pobresa i l'educació de qualitat, prioritats de la 7a Assemblea General de l'ONU que estan "alineades" amb l'acció política definida pel Govern per als propers anys.