Publicat 30/4/2019 12:45:54 +02:00CET

El Govern de Veneçuela denuncia un intent de "cop d'estat" per part d'un grup de "militars traïdors"

Veneuela.- L'Eurocambra demana evitar que Maduro usi el grup de contacte internacional per retardar la seva sortida
---/Prensa Miraflores/dpa - Archivo

MADRID, 30 abr. (EUROPA PRESS) -

El Govern veneol ha denunciat aquest dimarts que s'est produint un intent de "cop d'estat" per part de qui ha qualificat com "militars tradors" després que l'autoproclamat president interí de Veneuela, Juan Guaidó, hagi anunciat l'inici de la "fase final" per posar fi a la "usurpació" de Nicolás Maduro.

"Informem al poble de Veneuela que en aquests moments estem desactivant un redut grup d'efectius militars tradors que s'han posicionat al Distribuidor Altamira per promoure un cop d'estat contra la Constitució i la pau de la República", ha escrit en el seu compte de Twitter el ministre portaveu, Jorge Rodríguez.

En aquest sentit, ha fet una crida "al poble a mantenir-se en alerta mxima per, juntament amb la gloriosa Fora Armada Nacional Bolivariana, derrotar l'intent de cop i preservar la pau". "Vencerem", ha augurat Rodríguez.

El Distribuidor Altamira es troba al costat de la base aria militar La Carlota, des de la qual Guaidó ha publicat el seu missatge acompanyat de Leopoldo López, i de l'avinguda Libertador que condueix al Palau de Miraflores, seu de la Presidncia.