Publicat 16/6/2020 13:09:03 +02:00CET

La Fiscalia alemanya informa als pares de Madeleine McCann que té "proves concretes" de la seva mort

Presó de Kiel on hi ha el principal sospitós de la desaparició de Madeleine McCann
Carsten Rehder/dpa

MADRID, 16 juny (EUROPA PRESS) -

La Fiscalia alemanya ha traslladat als pares de Madeleine McCann que té "proves concretes" que permetrien confirmar que la petita, desapareguda durant unes vacances al sud de Portugal fa 13 anys, està morta, tot i que no han transcendit quines serien aquestes evidències.

La investigació s'ha reactivat arran de la identificació d'un altre sospitós, ja empresonat a Alemanya. Es tractaria de Christian B., de 43 anys, un delinqüent sexual amb múltiples condemnes, entre les quals una per abús sexual de menors.

El fiscal de Braunschweig, Hans Christian Wolters, ja havia reconegut públicament que totes les pistes apuntaven al fet que Madeleine havia mort. Ara també ha escrit als seus pares, Kate i Gerry, per confirmar-los que no té cap dubte que està morta, tot i que sense entrar en detalls.

Wolters ha argumentat que parlar de les proves podria posar en perill les investigacions ha informat la cadena de televisió britànica Sky News. Segons 'The Daily Mail', el fiscal tampoc no ha compartit els avanços amb les policies britànica i portuguesa, també implicades en el cas.

El portaveu de la família McCann, Clarence Mitchell, ha aclarit que no revelaran qüestions que corresponen a comunicacions privades, i no ha confirmat si ja ha rebut la carta del fiscal alemany.

Contador