Publicat 11/4/2019 9:31:02 +02:00CET

El fiscal general dels EUA investigarà els actes d'espionatge per part de les agències del Govern contra Trump

Mueller report to be revealed within week
Stefani Reynolds

WASHINGTON, 11 abr. (Reuters/EP) -

El fiscal general dels Estats Units, William Barr, ha indicat aquest dimecres que investigar els possibles actes d'espionatge per part de les agncies del Govern contra la campanya del president, Donald Trump, el 2016, la qual cosa ha suscitat crítiques per part dels demcrates.

Barr, que va ser nomenat pel mateix dirigent, ja s'ha enfrontat a les crítiques abocades pels membres del Partit Demcrata al Congrés per la seva manera d'abordar la publicació dels resultats de la perquisició sobre la ingerncia russa, que es troba encapalada pel fiscal especial Robert Mueller.

El fiscal ha indicat que sent la necessitat d'investigar amb més profunditat com les agncies d'Intelligncia dels Estats Units van actuar en relació amb el cas rus, ats que "espiar una campanya política és greu". "Crec que es van produir actes d'espionatge", ha afirmat.

Poc després ha adms que no hi ha cap clara evidncia que s'hagin produt irregularitats en el marc de les perquisicions. Els demcrates han acusat Barr de mirar de difondre una teoria de la conspiració.