Publicat 11/3/2019 9:56:43 +01:00CET

Els parlamentaris 'tories' exigeixen a May que suspengui la votació sobre el Brexit al Parlament britànic

UK Prevalgui Minister attends church service in England
Steve Parsons/PA Wire/dpa

LONDRES, 11 mar� (EUROPA PRESS) -

Diversos destacats parlamentaris del Partit Conservador han emplaat la primera ministra britnica, Theresa May, perqu suspengui la votació sobre l'acord del Brexit prevista per a aquest dimarts davant de la possibilitat que el seu pla torni a ser rebutjat a la Cambra dels comuns, ha informat el diari 'The Times'.

Els parlamentaris 'tories' han traslladat a May que si no aconsegueix concessions significatives per part de les autoritats de la Unió Europea, hauria de retirar la votació per evitar que el seu pla torni a ser rebutjat pel Parlament britnic.

En diverses trucades telefniques a Downing Street, destacats parlamentaris conservadors han deixat clar a May que s'exposa a tenir una altra derrota de tres xifres si manté la votació sobre el seu acord per a la retirada de la Unió Europea.

Els diputats li han dit que suspengui la votació, prevista per a aquest dimarts, i que presenti en el seu lloc una moció que fixi l'acord del Brexit que seria acceptat pels 'tories', com a forma de pressió a Brusselles perqu ho accepti. "Si manté el seu acord, ser derrotada", ha explicat un parlamentari 'tory'.