Publicat 22/12/2019 9:13:36 +01:00CET

Donald Trump convida Boris Johnson a una visita oficial a la Casa Blanca

El primer ministre britànic, Boris Johnson, dona la mà al president dels Estats Units, Donald Trump
Michael Kappeler/dpa

MADRID, 22 des. (EUROPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha convidat a una visita oficial a la Casa Blanca el primer ministre britànic, Boris Johnson.

No obstant això, encara no hi ha converses formals entre Downing Street i la Casa Blanca per decidir la data de la visita de Johnson, a la qual la seva parella, Carrie Symonds, també ha estat convidada, segons ha informat aquest diumenge el diari 'Sunday Times'.

Trump ha estès a Johnson múltiples invitacions des que aquest últim va ser nomenat primer ministre al juliol. Amb motiu de les recents eleccions al Regne Unit, en les quals el primer ministre va ser reelegit amb majoria absoluta, Trump va pronosticar que tots dos països signaran "un nou acord comercial massiu" que serà molt més beneficiós que qualsevol pacte que el Regne Unit pogués signar amb la Unió Europea.

"El Regne Unit i els Estats Units són ara lliures per aconseguir un nou acord comercial massiu després del Brexit", va assenyalar el mandatari nord-americà. "Aquest acord té potencial per ser molt més gran i més lucratiu que qualsevol altre acord que podria aconseguir-se amb la Unió Europea", va pronosticar. "Celebra-ho, Boris", va resoldre Trump.