Actualitzat 3/4/2019 15:22:20 +00:00 CET

Cinc ferits a l'Aràbia Saudita després de fer caure un dron procedent del Iemen

RIAD, 3 Abr. (DPA/EP) -

Cinc civils han resultat ferits al sud de l'Aràbia Saudita després que la defenses aèries fessin caure un dron llançat pels rebels houthis al Iemen, enfrontats a la coalició encapçalada per Riad, segons ha anunciat aquest dimecres un funcionari saudita.

Les cinc persones, entre les quals hi ha un nen, han estat ferides per la metralla del dron que ha estat interceptat quan sobrevolava una àrea residencial a la ciutat de Khamis Mushait, segons ha informat el portaveu de l'Autoritat de Defensa Civil d'Asir, el coronel Mohamed bin Abdul-Rahim al Assami.

També han estat danyats en l'incident que ha tingut lloc la nit d'aquest dimarts algunes cases, cotxes i un centre de celebració de noces, segons ha assegurat el portaveu.

L'Aràbia Saudita lidera una campanya militar al Iemen a favor del Govern i contra els rebels houthis, que estan aliats amb el rival de Riad a la regió, Iran, en un conflicte obert des del 2014.

La disputa s'ha intensificat des del 2015, quan els houthis van atacar la ciutat d'Aden, i van fer que l'Aràbia Saudita i els seus aliats sunnites comencessin una campanya aèria contra el grup xiïta. Els rebels houthis han respost amb atacs sobre el territori saudita.

El mes passat va haver-hi un incident similar, quan un dron va ser interceptat per les defenses aèries saudites a la ciutat d'Abha, també a la província d'Asir, el qual va ferir quatre saudites i un estranger.