Actualitzat 7/4/2020 11:14:46 +00:00 CET

Boris Johnson rep suport d'oxigen però "no està amb respirador"

Kay Nietfeld/dpa - Archivo

MADRID, 7 abr. (EUROPA PRESS) -

El primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, continua a l'hospital pel coronavirus i rep suport d'oxigen, però "no està amb respirador", ha aclarit aquest dimarts el ministre del gabinet del Regne Unit, Michael Gove, l'endemà de l'ingrés del 'premier' a la unitat de vigilància intensiva.

Johnson va ingressar diumenge en un hospital de Londres, deu dies després de confirmar que havia donat positiu de coronavirus. "La seva situació va empitjorar" i els metges van determinar cap a les 19.00 hores que s'havia de traslladar a l'UCI, segons Gove.

"El primer ministre no està amb respirador. Ha rebut suport d'oxigen", ha afegit Gove en declaracions a la BBC, després d'apuntar que "els metges prendran les decisions que considerin més adequades" en funció de com evolucioni el seu estat.

Gove ha declarat que Johnson va reduir la seva càrrega de feina després de ser diagnosticat, i ara les funcions de primer ministre les assumirà el responsable d'Exteriors, Dominic Raab, que ha anunciat que continuarà amb la lluita contra el coronavirus amb "un esperit d'equip increïblement fort".