Publicat 19/2/2019 18:05:25 +01:00CET

Bernie Sanders competirà per la candidatura demòcrata en les presidencials del 2020

El senador demcrata Bernie Sanders
CAMPAÑA BERNIE 2016 - Archivo

WASHINGTON, 19 febr. (EUROPA PRESS) -

El senador Bernie Sanders ha anunciat aquest dimarts que es presentar en el procés electoral intern del Partit Demcrata per ser elegit candidat en les properes eleccions presidencials del 2020, després d'haver estat derrotat en el seu intent anterior per l'ex-secretria d'Estat nord-americana Hillary Clinton.

"Volia que el poble de Vermont fos el primer a saber-ho", ha dit Sanders, en una entrevista concedida a la Rdio Pública de Vermont (VPR), l'estat pel qual és senador.

"El que prometo fer, quan treballi per a tot el país, és portar els valors que tots nosaltres a Vermont estem orgullosos de tenir, la confiana en la justícia, la comunitat, la política de base, les reunions municipals. Aix és el que portaré a tot el país", ha afirmat el senador.

Sanders es va presentar com a candidat del nomenament del Partit Demcrata per a les presidencials del 2016 per va ser derrotat per l'ex-secretria d'Estat Hillary Clinton, que després va perdre els comicis davant del candidat republic, el magnat Donald Trump.