Publicat 3/8/2020 17:22:40 +02:00CET

Andorra registra 12 nous casos de Covid-19 des del divendres

Un bomber recull en un stoplab una mostra per realitzar la prova de TMA i determinar si hi ha infecció de coronavirus.
SAAS

   ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 3 ago. (EUROPA PRESS) -

   El Govern d'Andorra ha informat que des del divendres 31 de juliol s'han diagnosticat al país 12 nous casos de Covid-19, 10 dels quals ja es trobaven en aïllament per ser contactes de casos confirmats.

   Amb aquests positius, el total de casos diagnosticats al Principat és de 937 des de l'inici de la pandèmia, segons les dades epidemiològiques que l'Executiu ha actualitzat aquest dilluns.

   Des del divendres i fins a aquest dilluns, 14 persones s'han recuperat de la malaltia, després de rebre dos resultats consecutius negatius en proves de PCR o TMA.

   El total de persones que han superat la infecció per coronavirus SARS-CoV-2 a Andorra des de l'inici de la pandèmia és de 821, segons mostren les dades.

64 CASOS EN ACTIU

   En l'actualitat hi ha 64 casos en actiu de Covid-19, dos menys que el divendres, quan es van actualitzar les dades relatives a l'emergència sanitària a Andorra per última vegada, i cap d'ells es troba hospitalitzat.

   No s'han registrat nous morts per Covid-19: la dada es manté en 52 des de mitjans de juny, quan es van registrar les últimes morts.