Actualitzat 29/6/2020 11:50:09 +00:00 CET

Almenys cinc agents morts i quatre milicians abatuts en un atac contra la Borsa del Pakistan a Karachi

Les forces de seguretat diuen que la situació està controlada

MADRID, 29 juny (EUROPA PRESS) -

Almenys quatre guàrdies de seguretat i un policia pakistanès han mort i set persones més han resultat ferides aquest dilluns arran d'un atac contra la seu de la Borsa del Pakistan a Karachi, al sud del país, que han perpetrat quatre milicians que finalment han abatut les forces de seguretat pakistaneses, ha informat la cadena de televisió Geo TV.

Els quatre milicians armats han provat d'irrompre a la seu de la Borsa del Pakistan a Karachi a les 9.00 hores a través de l'aparcament, on han obert foc i han matat quatre guàrdies de seguretat i un sotsinspector de policia.

"S'ha produït un desafortunat incident a la Borsa del Pakistan", ha explicat el director de l'organisme, Abid Ali Habib. "Hi han aconseguit entrar des de l'aparcament i han obert foc contra tothom", ha relatat.

En declaracions a Geo TV, l'inspector general de Karachi ha explicat que la situació està controlada i que les forces de seguretat han abatut tots els milicians.

La policia i el cos de Rangers han entrat dins de l'edifici per localitzar possibles còmplices o persones que hagin quedat a l'interior de l'immoble.

La policia ha indicat que els milicians han utilitzat armes sofisticades com fusells AK-47 kalàixnikov, granades de mà, carregadors i material explosiu.

Un responsable policial ha dit al diari 'Dawn' que s'han traslladat cinc cadàvers i set persones ferides a l'Hospital Civil Ruth Pfau de la ciutat, inclosos diversos agents de policia.

Segons aquest mitjà, l'atac hauria acabat amb dos civils morts i amb els quatre milicians abatuts per les forces de seguretat pakistaneses.

Contador