La Virreina de Barcelona disposarà de quatre noves sales d'exposició a peu de carrer

Publicat 12/2/2020 18:55:52CET
El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, i el director de la Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma, han presentat aquest dimecres els nous espais i la programació per l'any 2020.
EUROPA PRESS

La Virreina celebra 40 anys amb una programació que "sintetitza tota la seva trajectòria"

BARCELONA, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

La Virreina Centre de la Imatge celebra 40 anys com a centre d'art contemporani amb la inauguració de quatre noves sales d'exposició a peu de carrer a la Rambla de Barcelona per apropar el programa a la ciutadania i "injectar de contingut cultural i artístic" una de les artèries principals de la ciutat.

El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, i el director del centre, Valentín Roma, han presentat aquest dimecres els nous espais i la programació per l'any 2020, que està integrada per dotze exposicions, sis llibres i una trentena de programes públics, que s'han impulsat amb una dotació de prop d'un milió d'euros.

Segons Subirats, la Virreina és "una institució consolidada amb una programació molt significativa i una identitat diferent" a altres entitats de la ciutat, i ha destacat que amb la remodelació serà l'únic aparador de la Rambla que tingui un contingut cultural i no comercial.

Així mateix, Roma ha reconegut que els nous espais plantegen nous reptes, per la qual cosa hauran de pensar en aquesta relació "immediata i directa" entre el carrer i el museu ara que aquest, a parer seu, estarà més obert a la ciutat.

Contador