Publicat 15/8/2019 12:02:34 +02:00CET

El violinista Ara Malikian cancel·la el seu concert al Festival de Cap Roig per prescripció mèdica

El violinista Llaura Malikian, en una fotografia d'arxiu.
PANDORA PRODUCCIONES - Archivo

GIRONA, 15 ago. (EUROPA PRESS) -

El violinista Ara Malikian ha cancel·lat el seu concert al Festival de Cap Roig el dilluns 19 d'agost "per prescripció mèdica" del cirurgià que porta la rehabilitació del músic, que el passat mes de juny es va sotmetre a una operació per una lesió a l'espatlla.

En un comunicat aquest dijous, l'organització del festival ha informat que el metge de Malikian li ha recomanat no tornar als escenaris fins a finals d'agost, per "poder cobrir el nivell d'exigència de cadascun dels seus concerts de més de dues hores de durada".

"Tres hores al dia de gimnàs, dues hores manejant el violí i tot l'esforç i ganes del món no han estat suficients per arribar de manera òptima al concert", ha lamentat l'organització, que retornarà de manera automàtica l'import de les entrades.

Malikian es va lesionar l'espatlla en una caiguda a principis de juny a Costa Rica --en baixar d'un avió--, i després de ser operat va començar "una rehabilitació que s'ha allargat més del que esperava i que ha portat a cancel·lar gran part de la seva gira".

En començar la rehabilitació, Malikian va publicar una reflexió sobre la seva situació al seu compte de Twitter: "Mai pensaria que després de tocar el violí des dels quatre anys em faria tanta il·lusió aconseguir tocar les quatre cordes, ens oblidem de la importància de les coses petites".