Publicat 30/8/2020 14:59:03 +02:00CET

Vilafranca (Barcelona) prendrà "accions" contra els organitzadors d'actes festius massius

L'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull.
AYUNTAMIENTO DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

   BARCELONA, 30 ago. (EUROPA PRESS) -

   L'alcalde de Vilafranca del Penedès (Barcelona), Pere Regull, ha anunciat aquest diumenge que es prendran "accions contra els organitzadors" dels actes festius multitudinaris d'aquest dissabte per les festes majors, que van acabar amb aglomeracions al municipi malgrat les restriccions pel coronavirus.

   En una entrevista de Rac1 recollida per Europa Press, ha acusat els organitzadors d'actuar de forma irresponsable en no haver tingut en compte ni l'epidèmia "ni el mal que ha fet, ni a les persones que l'han sofert ni a les quals estan treballant per evitar-les".

   En un tuit, els Mossos d'Esquadra han explicat que ja han denunciat els organitzadors d'aquests actes festius, amb "centenars de persones que han incomplit les mesures sanitàries".

MESURES

   En una altra entrevista al canal 324 aquest diumenge, Regull ha detallat que hi haurà actuacions policials per evitar que es repeteixin aquests actes durant les festes majors: "Cal tallar-ho d'arrel abans que passi res".

   "Avui es veu bastanta contenció. Per tant, crec que que ho aconseguirem", i ha opinat que el cribatge massiu de fa 15 dies a Vilafranca va poder infondre en els veïns una sensació de relaxació, en no detectar-se molts positius.

Contador