Publicat 26/4/2019 16:41:18CET

El Víctor Ullate Ballet repassa els 30 anys de trajectria del coregraf a Terrassa

El Víctor Ullate Ballet repassa els 30 anys de trajectria del coregraf a Terrassa
CENTRE CULTURAL TERRASSA

TERRASSA (BARCELONA), 26 abr. (EUROPA PRESS) -

El Víctor Ullate Ballet arribar aquest cap de setmana al Centre Cultural Terrassa (Barcelona) amb el seu últim espectacle '30 anys de dansa', en dues funcions i en el qual repassar les tres dcades de carrera del ballarí i coregraf, amb la interpretació de Lucía Lacarra, entre d'altres.

El títol recull coreografies de l'artista saragoss com 'Burka', 'Wonderland', 'Carmen', 'Arrayán', 'Samsara' i 'Sola', entre d'altres, acompanyades de música de compositors clssics com Bach, Vivaldi i Beethoven, segons ha informat l'equipament cultural en un comunicat.

Ullate ha assenyalat que és una recopilació d'"els moments més clebres" del ballet, que permetr a la companyia compartir amb el públic la trajectria d'aquests 30 anys.

L'actuació del ballarí aragons a la ciutat est emmarcada dins de la 36 Temporada BBVA de Dansa, que en les set cites de l'actual temporada ha superat el 99% d'ocupació.

La companyia es va fundar el 1988 i va ser la primera espanyola de carcter privat; l'estrella internacional de la disciplina, Luc Lacarra, és l'actual directora artística.