Publicat 3/5/2016 19:22:47 +02:00CET

La UPF crea la Càtedra Oesía en Big Data i Logística

Universitat Pompeu Fabra UPF
EUROPA PRESS

BARCELONA, 3 maig (EUROPA PRESS) -

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona i el Grup Oesía han signat aquest dimarts la creació de la Càtedra Oesía en Big Data i Logística amb l'objectiu d'impulsar la docència, la investigació i la difusió de coneixement en l'àmbit de l'analítica de negocis, especialment en el sector de la logística.

El conveni, que té una vigència de tres anys, preveu desenvolupar de manera conjunta projectes d'investigació, transferència de coneixement i formació; prevenir i desenvolupar diversos programes; impulsar la transferència de coneixement, i organitzar jornades de divulgació.

L'acord entre la UPF i el Grup Oesía, que ha estat signat pel rector, Jaume Casals, i el president del grup, Lluís Furnells, preveu la creació de beques pre i postdoctorals, pràctiques a empreses, impartir assignatures en plans de formació i convocar premis per a projectes de final de carrera.

La UPF contribuirà al desenvolupament dels objectius de la Càtedra aportant personal docent i investigador, la infraestructura científico-tècnica i administrativa per impulsar les activitats, i per establir els mecanismes de reconeixement acadèmic dels cursos que s'imparteixin.

El Grup Oesía, per part seva, fomentarà també la realització de pràctiques d'estudiants de la UPF a les instal·lacions de l'empresa.