Publicat 31/1/2019 14:02:20 +01:00CET

Uns 300 vens de Reus (Tarragona) guarden un minut de silenci per la menor assassinada

TARRAGONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

Uns 300 vens de Reus (Tarragona) han guardat el migdia d'aquest dijous un minut de silenci en record de la vena menor d'edat presumptament assassinada per un home aquest dimecres a la ciutat.

S'han concentrat davant l'Ajuntament, a la plaa del Mercadal, i en la protesta hi han acudit nombrosos estudiants de l'institut al qual acudia la víctima i la directora del centre, que ha pronunciat un discurs.

També ha parlat l'alcalde, Carles Pellicer, que ha assegurat que l'Ajuntament treballa per atendre les dones que pateixen violncia de gnere i aconseguir-la prevenir: "Aquests casos no són resultat de problemes domstics, sinó que tenen una dimensió social que ens afecta a totes i a tots" i han de ser combatuts, ha dit.

Els estudiants han dut pancartes amb lemes com 'Qui estima no mata', 'Ni una menys' i 'No vaig néixer dona per morir per ser-ho'.

La víctima va morir en un pis del carrer Argentera i el presumpte assassí va morir a l'hospital després de precipitar-se al buit des del mateix edifici.