Publicat 4/8/2019 17:48:55 +02:00CET

Unes 400 persones assisteixen els concerts de 'La Pedra Parla' a Vallbona de les Monges (Lleida)

Concert coral La Pedra Parla
GENERALITAT DE CATALUNYA

LLEIDA, 4 ago. (EUROPA PRESS) -

Unes 400 persones han assistit al cicle de concerts de música clàssica 'La Pedra Parla', celebrats aquest cap de setmana al Real Monestir de Vallbona de les Monges (Lleida), ha informat l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat en un comunicat aquest diumenge.

El cicle incloïa tres propostes musicals que han conclòs aquest diumenge amb el concert a l'església de Santa María del Cor de cambra del Palau de la Música Catalana, sota la direcció de Xavier Puig, i amb el grup instrumental La Caravaggia, que dirigeix Lluís Coll.

El concert ha ofert un programa amb obres de compositors catalans del Renaixement, dels segles XV i XVI, i el director artístic del cicle, Jordi Domènech, ha celebrat que aquest any s'hagi incrementat la venda d'abonaments per als tres concerts.

Com a novetat, aquest any el públic va poder gaudir d'un "descobriment gastronòmic" a una part del monestir no accessible al públic, el Pati de la Casa dels Horts, entre els concerts del tenor Airam Hernández i la pianista Diana Baker, i el d'Ars Trio i Mercè Pons.

Aquesta ha estat la cinquena edició d'aquest cicle, organitzat per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Conselleria de Cultura de la Generalitat i la comunitat del monestir amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vallbona de les Monges, i que té per objectiu potenciar l'activitat cultural en espais singulars de Catalunya.

el més llegit

 1. 1

  Catalunya suma 12.280 morts per coronavirus, 11 l'últim dia

 2. 2

  Més de 300 concentrats davant el Consolat dels EUA a Barcelona demanen "justícia"

 3. 3

  Mor l'actor Quim Lecina, confundador del Teatre Lliure

 4. 4

  L'alcalde de Nova York confirma la detenció de la seva filla en les protestes i no descarta el toc de queda

 5. 5

  Josep Bargalló: "Totes les escoles acolliran els alumnes de famílies que ho necessitin"