Publicat 12/5/2019 14:24:44 +02:00CET

Unes 2.000 persones han visitat l'estand de Barcelona a la Fira del Llibre de Buenos Aires

Unes 2.000 persones han visitat l'estand de Barcelona en la Fira del Llibre de Buenos Aires
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

Unes 2.000 persones han visitat l'estand de Barcelona en la 45a edició de la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires, esdeveniment en el qual la ciutat participava aquest any com convidada d'honor, ha informat l'Ajuntament en un comunicat aquest diumenge.

Barcelona clausura aquest diumenge la seva participació a la fira després d'haver presentat a Buenos Aires 64 escriptors i illustradors catalans --32 dones i 32 homes--.

Dels 600 títols que es van exposar al estand de la ciutat, els més venuts han estat 'Quan érem els peripattics', d'Héctor Lozano; 'La set', 'Rosegadors' i 'Qu fer quan a la pantalla apareix The End', de Paula Bonet; i 'Jardí al costat del mar', 'La plaa del diamant' i 'El carrer de les Camlies' de Merc Rodoreda.

Barcelona aspirava a "promocionar els autors de la ciutat, potenciar les traduccions al castell d'originals catalans i donar suport a les editorials barcelonines per millorar i tenir distribució a l'Argentina", segons el consistori.

Més de 30 editorials catalanes han participat en les jornades professionals de la fira, que han incls reunions amb editors argentins interessats a publicar a autors com Joan Brossa, Gabriel Ferrater, Irene Sol i Lluís Calvo.

L'acte de la Fira del Llibre que més públic ha congregat ha estat el concert de la cantant catalana Sílvia Pérez Cruz, que el 27 d'abril va oferir un recital de música i poesia al que van assistir unes 3.000 persones.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Barcelona analitza la presència de Covid-19 en les aigües residuals i de bany

 2. 2

  Fecasarm urgeix l'Ajuntament de Barcelona a acceptar la petició per ampliar l'horari de terrasses

 3. 3

  El Delta de l'Ebre (Tarragona) registra un màxim històric de cries de flamenc

 4. 4

  Registrada una explosió a la zona del port de Beirut (Líban)

 5. 5

  En estat greu una dona atropellada per un cotxe a Barcelona