Publicat 29/11/2015 17:31:06 +01:00CET

Unes 2.000 persones participen en la Marxa Mundial pel Clima a Barcelona

BARCELONA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

Unes 2.000 persones han participat aquest diumenge en la Marxa Mundial pel Clima a Barcelona coincidint amb la reunió aquest dilluns a París de líders mundials en la 21 Conferència de les parts de la Convenció Marc de las Naciones Unidas sobre el canvi climàtic (COP21), han informat fonts de l'Ajuntament a Europa Press.

La marxa, que ha començat a l'avinguda de la Catedral i ha finalitzat el seu recorregut al parc de la Ciutadella, ha estat organitzada pel Moviment per la Justícia Climàtica, que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre el canvi climàtic i l'escalfament global.

En la mobilització hi ha participat el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello; la tinenta d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la comissionada d'Ecologia, Eva Herrero.

L'Ajuntament de Barcelona també ha mostrat el seu suport a la justícia climàtica desplegant la pancarta amb la qual s'ha obert la marxa a la façana del consistori.

El Govern municipal ha recordat que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la COP21, on presentarà el 'Compromís de Barcelona pel Clima'.