Publicat 22/8/2019 19:16:57 +02:00CET

Unes 200 persones protesten contra les agressions sexuals a les festes de Gràcia (Barcelona)

Unes 200 persones protesten contra les agressions sexuals a les festes de Gràcia
EUROPA PRESS

BARCELONA, 22 ago. (EUROPA PRESS) -

Unes 200 persones s'han concentrat aquest dijous a la tarda davant de la seu del districte de Gràcia a Barcelona per protestar contra tres possibles casos d'agressió sexual que els organitzadors asseguren que tenen com a víctimes dones assistents a les festes del barri.

En un manifest, la taula de treball del protocol contra agressions masclistes a les festes --formada per entitats com l'Assemblea de Dones Feministes de Gràcia, el Districte i la Fundació Festa Major de Gràcia-- ha expressat el rebuig a les agressions sexuals i ha indicat que ha activat el protocol contra la violència masclista.

Els assistents han desplegat una pancarta amb el lema 'Cap violació sense resposta! Davant les violències masclistes, autodefensa feminista!'.

Segons el manifest, la taula i els punts lila han dut a terme 2.954 accions de sensibilització i informació, 29 assessoraments i 24 intervencions.

"Volem manifestar que a Gràcia no es toleren agressions masclistes ni cap tipus de comportament que limiti les dones en la seva manera de gaudir de les festes lliurement", indica el manifest, que subratlla que res no és excusa d'una agressió i demana actuar davant els casos que es produeixin.