Publicat 28/7/2019 13:38:27 +02:00CET

Unes 15.000 persones assisteixen al festival de música electrònica Tomorrowland Barcelona

Tercera edició del festival de música electrònica Tomorrowland Barcelona, amb la temàtica circense 'Amicorum Spectaculum'.
PABLO BUSTOS / TOMORROWLAND BCN

BARCELONA, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

Unes 15.000 persones han assistit a la tercera edició del festival de música electrònica Tomorrowland Barcelona, que es va celebrar el dissabte a la tarda al parc Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) i durant el qual es va connectar via satèl·lit amb l'edició belga de l'esdeveniment, ha informat l'organització en un comunicat aquest diumenge.

Ambientat en un circ dels anys 20, el recinte va obrir les portes a les 16.00 hores, després de realitzar un "reacondicionament en temps rècord" de l'espai després del xàfec que va caure a Barcelona a primera hora de la tarda.

Una hora després, els italians Marnik van ser els primers en actuar en un nou escenari que s'estrenava aquest any a Barcelona i que correspon a l'"emblemàtica" temàtica de circ 'Amicorum Spectaculum' del festival, ha explicat l'organització.

CONNEXIÓ AMB BÈLGICA

El DJ Yves V va donar pas a la connexió via satèl·lit amb Tomorrowland Bèlgica, que se celebrava al mateix temps que la barcelonina, perquè els 15.000 assistents poguessin gaudir en viu de les actuacions que tenien lloc allà de manera paral·lela.

Des de Barcelona, el públic va escoltar els coneguts DJ David Guetta, Vini Vici i Dimitri Vegas & Like Mike en un espectacle sincronitzat que va comptar amb pirotècnia i efectes especials, que van ocórrer de manera simultània a Can Zam i a Bèlgica.

Sobre l'escenari de Barcelona van actuar, entre d'altres, els DJs espanyols Abel Ramos >< Albert Neve, Double Pleasure, Lost Frequencies, Nervo, Salvatore Ganacci i Quintino, que va tancar el festival.

MÉS SOTENIBLE I SEGUR

Aquest any el festival ha seguit apostant per la sostenibilitat fomentant l'ús de gots no d'un sol ús i promovent mesures de reciclatge, amb la col·laboració d'Ecoembes, per "reduir l'impacte mediambiental" de Tomorrowland.

A més, han engegat un 'punt lila' per prevenir possibles abusos i agressions sexuals i conscienciar "tant a públic com a treballadors" per gaudir d'una festa lliure de violència masclista i lgtbifòbica.