Unes 100 persones seuen a l'estació Barcelona Sants convocades pels CDR

Actualitzat 16/11/2019 11:51:01 CET
100 concentrats a  l'estació de tren Barcelona Sants convocats pels CDR i envoltats per Mossos d'Esquadra i Policia Nacional el 16 de novembre del 2019.
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 16 Nov. (EUROPA PRESS) -

Unes 100 persones han començat una seguda poc abans de les 11.30 hores d'aquest matí a l'estació de tren Barcelona Sants convocades pels CDR, i envoltades per agents dels Mossos d'Esquadra i del Cos Nacional de Policia (CNP).

Coregen 'Fora les forces d'ocupació', '1-O ni oblit ni perdó', 'Som gent pacífica' i 'Llibertat presos polítics' i 'No teniu vergonya' davant dels agents policials.

Els Mossos i el CNP han vigilat les 9 estacions de tren de Barcelona des d'abans de les 11.00 hores, hora en què els CDR havien convocat mobilitzacions amb el lema 'Bloqueig total'.

Així, a més d'aquesta estació, hi ha presència policial en altres estacions, com les de Passeig de Gràcia, Plaça Catalunya i Arc de Triomf.

Per exemple, han anat fent rondes pels diferents accessos de metro i tren de Passeig de Gràcia, i un cotxe del cos estava estacionat en l'encreuament amb Consell de Cent.

A les 11.00 hores, quatre agents de Mossos vigilaven els accessos a les andanes de tren de Plaça Catalunya, a la mateixa hora en què s'ha anunciat que el punt on es concentraria la protesta seria l'estació de Sants.