Publicat 28/3/2020 15:13:36 +01:00CET

La UME arriba a Badalona (Barcelona) després de la sol·licitud d'ajuda del Govern

   BARCELONA, 28 mar� (EUROPA PRESS) -

   L Unitat Militar de l'Exèrcit (UME) ha arribat aquest dissabte a Badalona (Barcelona) després de la sol·licitud d'ajuda per part de la Direcció general d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència de la Generalitat (DGAIA), per fer front a la crisi sanitària pel coronavirus.

   Segons han informat a Europa Press fonts municipals, la UME ha arribat al Parc de Ca Solei-Ca l'Arnús per desinfectar el centre tutelat de menors la Dida a Badalona (Barcelona), on s'han confirmat casos de coronavirus.

   Les mateixes fonts han recordat que la UME va arribar dimecres a Badalona a petició de l'alcalde, Àlex Pastor, i des d'aleshores han desinfectat un centenar d'espais i seguiran desinfectant en les properes hores.

   Sobre les 14.00 d'aquest dissabte, una dotació ha començat a netejar el centre d'acolliment de menors propietat de la Generalitat, uns treballs d'una hora aproximadament, i s'han respectat els torns de dinar dels menors interns, per netejar les diferents plantes.

   Es desinfecten aquests dies llocs com casals de gent gran, parades de Metro i Bus, hospitals, dependències de la Policia Local, residències i centres de salut.