Publicat 23/10/2019 11:27:40 +02:00CET

La UB suspèn les classes de la Facultat de Dret després dels piquets d'estudiants

Facultat Dret UB
UB - Archivo

BARCELONA, 23 oct. (EUROPA PRESS) -

La Universitat de Barcelona (UB) ha suspès l'activitat acadèmica d'aquest dimecres a la Facultat de Dret per "la situació que s'ha produït aquesta matinada i matí" quan diversos estudiants n'han bloquejat els accessos.

Els estudiants havien bloquejat els accessos a la facultat i havien fet piquets per demanar a la UB la suspensió de les classes, ha explicat l'assemblea d'estudiants de la Facultat de Dret en el seu perfil de Twitter.

L'assemblea ha qualificat la decisió de victòria del moviment estudiantil, i ha criticat l'entrada dels Mossos d'Esquadra al centre per "identificar alumnes", retret al qual s'han sumat els CDR i l'Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans de la UB, a través dels seus respectius comptes de Twitter.

La policia catalana ha informat en un comunicat que no ha dut a terme cap dispositiu per identificar estudiants per les protestes dels últims dies a Catalunya contra la sentència de l'1-O.

Sobre la Facultat de Dret de la UB, els Mossos han indicat que alguns agents han acudit al lloc a primera hora d'aquest dimecres després de rebre un requeriment per "danys en un bar" del centre universitari.