La UAB ofereix una "prova de síntesi final" aquest quadrimestre als estudiants que la sol·licitin

Publicat 30/10/2019 18:10:37CET
La UAB
UAB - Archivo

BARCELONA, 30 oct. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha aprovat aquest dimecres mesures excepcionals per flexibilitzar l'avaluació acadèmica aquest quadrimestre que consisteix en una "prova de síntesi final" per als estudiants que ho sol·licitin, ha informat la universitat en un comunicat.

La coordinadora d'assemblees de facultat de la UAB ha celebrat en un comunicat que la universitat apliqui la demanda d'estudiants d'"oferir la possibilitat d'una avaluació única per a tothom que vulgui participar activament en les mobilitzacions d'aquests dies".

Han vist la decisió com una "victòria" de les assemblees, i ha emplaçat la rectora, Margarita Arboix, a anul·lar activitats avaluables i d'assistència obligatòria mentre durin les mobilitzacions.

El Consell de Govern de la UAB ha acordat flexibilitat que estipula la normativa acadèmica d'avaluació contínua per a les assignatures que s'hagin d'avaluar durant el primer quadrimestre d'aquest curs.

Aquest acord implica que, a més de l'avaluació contínua en els termes publicats en les guies docents de les assignatures, s'obre "excepcionalment" durant aquest període una via no prevista en la normativa.

Aquesta via es concreta en una "prova de síntesi final recuperable per als estudiants que així ho decideixin, sempre que formalitzin prèviament el seu compromís" amb aquest tipus d'avaluació.

L'acord del Consell de Govern estipula també que cada centre docent identificarà, d'acord amb la seva singularitat acadèmica, les assignatures que "no són susceptibles de ser avaluables amb una prova de síntesi final".

Aquest acord s'ha sotmès a discussió en el Consell de Govern per atendre la petició d'un grup d'estudiants en el claustre del passat 21 d'octubre, que demanava "adoptar mesures excepcionals de flexibilització del sistema d'avaluació acadèmica" durant el primer quadrimestre del curs.

el més llegit

 1. 1

  Girona activa el pla d'emergència per risc de desbordament del riu Onyar

 2. 2

  Tallada l'AP-7 entre Figueres i la frontera amb França per la borrasca Glòria

 3. 3

  Tres camions xoquen a l'altura del desviament de l'AP-7 a Figueres (Girona)

 4. 4

  La Generalitat avisa que les pitjors hores del temporal es produiran entre dimarts i dimecres

 5. 5

  Retards a l'AVE, línies de Llarga Distància i les línies R1, RG1, R2 i R11 a Catalunya

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista