Tsunami Democràtic convoca una "concentració massiva" el dia del Barça-Madrid

Actualitzat 10/12/2019 9:48:12 CET
Cartell de la convocatòria de Tsunami Democràtic
TSUNAMI DEMOCRÀTIC

BARCELONA, 10 des. (EUROPA PRESS) -

La plataforma Tsunami Democràtic ha convocat una "concentració massiva" a l'exterior del Camp Nou el 18 de desembre, dia en què se celebra el Barça-Madrid.

"Després de constatar la impossibilitat de pactar amb el FC Barcelona i el Reial Madrid CF l'oportunitat de fer visible, a les graderies del camp i de manera efectiva, la crida al diàleg que Espanya ignora, Tsunami Democràtic es compromet a fer-ho", ha escrit l'organització en un comunicat.

Tsunami ha anunciat quatre punts de trobada als afores del Camp Nou, i ha avisat que fins ara més de 18.000 persones s'han inscrit per diversos canals a la convocatòria, "moltes d'aquestes persones, amb entrades de soci, ja han rebut les consignes pertinents".

Amb tot, la plataforma ha fet la crida amb l'argument que en "una situació d'excepcionalitat, cal actuar de manera excepcional".

"En aquests moments una part important de la població catalana pateix una exclusió per raons d'ideologia. Ni pot exercir drets fonamentals sense repressió, ni pot exercir el seu dret a l'autodeterminació", ha afegit Tsunami.