Publicat 8/8/2020 19:20:11 +02:00CET

Troben mort un excursionista de 28 anys desaparegut a la Vall de Boí (Lleida)

Dispositiu de cerca de l'excursionista mort en Vall de Boí (Lleida).
BOMBERS DE LA GENERALITAT

   LLEIDA, 8 ago. (EUROPA PRESS) -

   Els Bombers de la Generalitat han trobat aquest dissabte el cadàver d'un excursionista de 28 anys desaparegut el dijous al Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a la Vall de Boí (Lleida).

   La víctima tenia previst completar en solitari una ruta de quatre pics dins del parc i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre la seva mort, han informat els Bombers en un comunicat.

   Els familiars de l'excursionista van alertar de la seva desaparició el dijous, dia en què es va engegar un operatiu de cerca amb un helicòpter del Grup d'Actuacions Especials de Muntanya (Grae) i dues dotacions terrestres.

   El divendres es va reprendre la cerca per tot el parc natural, sobretot entre Caldes de Boí (Lleida) i l'embassament de Cavallers (Lleida), i aquest dissabte s'ha estès a la zona del Comoloformo i la Punta Passet.

   El cadàver ha estat trobat aquest migdia a la base de la punta Lequeutre sota el Comoloformo, al massís de Besiberri, en un operatiu en el qual han participat cinc dotacions dels Bombers --amb els Grae i l'unitat canina--, al costat dels Pompièrs d'Aran i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.