Publicat 24/10/2019 21:15:39 +02:00CET

Troben un cadàver en el port de Tarragona en la desembocadura del Francolí

TARRAGONA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

El cadàver d'un home ha estat trobat aquest dijous al port de Tarragona, a la zona on desemboca el riu Francolí, un dels rius més afectats pel temporal que ha deixat cinc desapareguts a Catalunya.

Fonts policials han explicat a Europa Press que la Guàrdia Civil s'està fent càrrec de l'aixecament del cadàver i que es traslladarà al tanatori per fer les comprovacions necessàries.

Les mateixes fonts han assegurat que és probable que el cadàver correspongui a una de les persones desaparegudes pel temporal, però que encara no es pot confirmar.

En una publicació en Twitter recollida per Europa Press, el Port de Tarragona ha explicat que els equips de Salvament Marítim que estaven col·laborant en les tasques pel temporal han localitzat el cadàver prop del Moll de Castella i que encara no es coneix la seva identitat.

En un altre tuit, Protecció Civil de la Generalitat ha assenyalat que s'estan fent les gestions necessàries per conèixer la identitat del cadàver i per "descartar o confirmar si té relació" amb el temporal.