Publicat 28/12/2019 15:44:24 +01:00CET

Troben el cadàver d'un australià sota el seu vaixell al Port Vell de Barcelona

BARCELONA, 28 des. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Barcelona va trobar aquest divendres a les 23 hores el cadàver d'un home australià de 36 anys sota la seva embarcació a la zona de pescadors del Port Vell de Barcelona, ha informat el cos a Europa Press.

L'home havia arribat al port amb el seu germà aquest divendres a l'1.30 hores; el germà va sortir del vaixell i quan va tornar, en no trobar al seu acompanyant, va posar una denúncia davant la Guàrdia Civil, que va activar el servei marítim provincial i el Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques (Geas).

Els equips de recerca, que van comptar amb el suport de la unitat aquàtica dels Mossos d'Esquadra, van trobar el cos sense vida de l'australià a les 23 hores sota la seva embarcació i el van traslladar a dependències de la Guàrdia Civil.

Aquest dissabte a les 1.30 hores es va fer l'aixecament del cos i s'ha obert una investigació per esclarir què ha passat, gestionada per l'equip judicial i la Guàrdia Civil del Port de Barcelona.

El cos es troba a l'espera de l'autòpsia, que completarà la investigació, i la principal hipòtesi que barregen és que va ser un accident.