Publicat 7/12/2019 13:09:31 +01:00CET

Troben un cadàver dins del cotxe del jove desaparegut a Sils (Girona)

Diversos cossos d'emergències busquen un jove desaparegut a l'àrea de Sils (Girona) 6 de desembre del 2019 (Arxiu)
@BOMBERSCAT

GIRONA, 7 des. (EUROPA PRESS) -

Els equips d'emergències han trobat un cadàver dins del cotxe del jove desaparegut a Sils (Girona), que aquest dissabte al matí han trobat a una sèquia.

Els Bombers de la Generalitat han explicat a Europa Press que "tot apunta" que es tracta del jove desaparegut, però falta fer l'aixecament del cadàver per part del jutge i tot el procés d'identificació del cos, inclòs el reconeixement familiar.

L'aigua de la sèquia ha baixat i ha deixat a la vista el vehicle, i els bombers han fet servir una grua per treure'l.

El jove conduïa aquest divendres a la matinada per un camí rural paral·lel a la sèquia --molt elevada per les fortes pluges d'aquesta setmana--, des d'on va trucar un amic i li va explicar que el camí era complicat perquè hi havia molta aigua que sortia de la sèquia.

Després de la conversa amb el seu amic, ningú més va poder contactar amb el jove, i s'investiguen les circumstàncies exactes del sinistre amb la principal hipòtesi que va ser a causa de la crescuda del cabal d'aigua.

Des de divendres al matí, han participat en l'operatiu de recerca, a més dels bombers, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el Secretariat dels Federacions d'Agrupacions de Defensa Forestal (SFADF) i voluntaris.