Publicat 13/5/2019 9:30:43 +02:00CET

Tres detinguts a Girona per robar còmics exclusius i vendre'ls a internet

Successos.- Tres detinguts a Girona per robar 1.680 còmics exclusius per vendre'ls online
MOSSOS D'ESQUADRA

GIRONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres membres d'una mateixa família a la Bisbal d'Empordà (Girona) per robar còmics exclusius valorats en més de 10.000 euros i vendre'ls a través d'internet.

Els detinguts són dos homes de 29 i 55 anys i una dona de 49 anys, sense antecedents, espanyols i veïns de Salt (Girona), que han quedat en llibertat a l'espera de ser cridats per declarar davant del jutge, ha informat aquest dilluns la policia catalana en un comunicat.

Van ser detinguts el 9 de maig després de la denúncia del propietari d'una empresa de Torroella de Montgrí (Girona) dedicada a l'edició i comercialització de còmics i cromos, que havia detectat nombroses compravendes dels seus productes en diferents llocs web i aplicacions d'internet.

Els detinguts ja havien venut 132 còmics per un valor de més de 4.500 euros i oferien 48 productes i lots més, amb més de 500 títols oferts.

Els Mossos van aconseguir recuperar al domicili familiar dels detinguts 1.680 llibres col·leccionables de superherois, que s'han retornat a l'empresa propietària.