Publicat 11/9/2019 13:50:22 +02:00CET

Tres camions bolquen en un buc de Baleària que cobria la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella

El buc 'Hypatia d'Alexandria', navegant.
BALEÀRIA - Archivo

PALMA, 11 set. (EUROPA PRESS) -

Tres camions que eren transportats en un buc de Baleària que cobria la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella aquesta nit han bolcat i diversos tràilers i vehicles s'han desplaçat, la qual cosa ha provocat que el ferri fos desviat a Palma.

Segons ha informat la naviliera, els camions es trobaven a la coberta principal del buc Hypatia de Alejandría, que també transporta passatgers. L'incident no ha provocat danys personals ni conseqüències materials per al vaixell.

La majoria dels vehicles dels passatgers han pogut ser desembarcats, excepte set, i s'està treballant per aixecar els camions i poder-los retirar de l'interior del ferri aquest dimecres. Un cop hagin acabat aquestes tasques, l'Hypatia de Alejandría reprendrà la ruta des de Palma a les 14.30 hores cap a Barcelona.

Per la seva banda, els passatgers amb destinació a Menorca han estat derivats al 'fast ferry' Jaume III, que parteix des d'Alcúdia a les 9.00 hores. Baleària ha lamentat les molèsties als passatgers i als clients de càrrega.