Publicat 11/5/2020 15:43:20 +02:00CET

Treballadors de l'oci infantil reclamen decisions que tinguin en compte la seva "veu"

La Coordinadora per l?Animació Sociocultural de Catalunya demana que es tingui en compte l'opinió dels professionals en la presa de decisions
COORDINADORA PER L’ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL

   BARCELONA, 11 maig (EUROPA PRESS) -

   La Coordinadora per l'Animació Sociocultural de Catalunya (Casc_Cat) ha reclamat aquest dilluns als responsables polítics i institucionals no prendre cap decisió sobre l'estiu i el curs 2020-2021 sense "tenir en compte la veu" dels professionals del sector de l'oci infantil en el marc de la pandèmia de coronavirus.

   "Per tenir una visió global hem de tenir en compte tots els actors implicats i les seves mirades", ha insistit la coordinadora en un comunicat, en el qual ha ofert el seu suport per representar al sector i a les famílies implicades.

   Ha alertat del "greu perill" del sector a causa de la crisi sanitària, amb molts dels serveis acollits a expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTE) i ha recordat que hi ha treballadors pendents de cobrar el seu salari.

   Sobre la incertesa entorn de l'estiu i el curs 2020-2021, l'entitat ha insistit en "la necessitat de l'espai educatiu de l'oci infantil després de mesos de confinament".

   Ha fet una crida als treballadors del sector per fer-se sentir a través de l'organització sindical o altres organitzacions davant "la situació de precarietat amb salaris i un conveni col·lectiu congelats".

Contador