Publicat 30/1/2019 11:50:57 +01:00CET

Trnsit veu la C-58 com "una candidata important" per implantar un carril segregat per a motos

Carretera (Arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

SABADELL (BARCELONA), 30 gen. (EUROPA PRESS) -

El Servei Catal de Trnsit (SCT) ha considerat la carretera C-58 com una "candidata important" per dur a terme una prova pilot que consistiria a construir un carril segregat per a motocicletes.

Segons han informat les fonts de Trnsit a Europa Press, l'autopista del Valls és una "de les candidates més importants" per acollir aquest projecte que vol descongestionar la via i dotar de més seguretat els motoristes.

Trnsit ha assegurat que la mesura est "encara en fase d'estudi" i hi ha altres opcions on dur-la a terme, encara que no han detallat un calendari d'implantació.

Actualment la C-58 est en obres d'ampliació al tram entre Terrassa i Badia del Valls --en un branc de 4,5 quilmetres-- per millorar la fludesa de la circulació dels vehicles, tant per sortir i incorporar-se a l'autopista com d'enlla, a Badia, amb l'AP-7/B-30.

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat va licitar les intervencions per un valor de 17 milions d'euros al maig del 2018 i s'espera que estiguin acabades aquest estiu després de 15 mesos d'obres.

el més llegit

 1. 1

  La Diputació de Barcelona distribueix kits de detecció ràpida als ajuntaments

 2. 2

  El transport públic a Catalunya serà gratis a partir d'aquest dijous

 3. 3

  Les obres de Dalí exposades a Moscou tornen prematurament a Figueres (Girona)

 4. 4

  El Govern desenvolupa una app per resoldre dubtes sobre el confinament

 5. 5

  Coronavirus.- Les obres de teatre 'Germanes' i 'Desclassificats', en obert a Internet