Publicat 9/9/2019 13:53:16 +02:00CET

Un total de 130 comerços de Barcelona participen en Òpera al Comerç

Aquest divendres comença la temporada tardor-hivern de la segona edició d'Òpera al Comerç.
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 9 set. (EUROPA PRESS) -

La temporada tardor-hivern d'Òpera al Comerç --que se celebrarà des del 13 de setembre fins al 28 de novembre-- portarà actuacions de sopranos, tenors i barítons a 130 comerços de Barcelona.

Segons un comunicat de Barcelona Comerç, els recitals es repetiran cada 15 minuts durant tota la tarda, de les 17.30 a les 20.30 hores, perquè el públic pugui escoltar deu peces incloses en la ruta musical que oferirà cada eix comercial de l'entitat --13 eixos diferents--.

Aquestes actuacions se sumen a les que es van dur a terme entre el maig i el juliol en deu eixos comercials més, cosa que, de manera conjunta, suposa un total de 690 hores de recitals a l'interior de botigues de Barcelona.

Entre els cantants principals del programa "convé destacar el contratenor Sergio Monsalve, els sopranos Charo Tris, Charo Picazo, Alina Furman o Mireia Dolç i els barítons Joan Sebastià Colomer o Fernando Álvarez.

Les actuacions es faran a l'interior dels comerços o a la seva porta, són en directe i gratuïtes perquè siguin "accessibles a tot el públic".