Publicat 28/6/2019 9:30:43CET

Torra demana "responsabilitat cívica" i seguir les instruccions dels equips d'emergències

El conseller d'Interior, Miquel Buch; el president de la Generalitat, Quim Torra, i el director general dels Bombers, Manel Pardo, supervisen les tasques d'extinció de l'incendi de la Ribera d'Ebre (Tarragona).
@QUIMTORRAIPLA

BARCELONA, 28 juny (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat aquest divendres a tots els ciutadans seguir les instruccions dels Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i els Mossos d'Esquadra "amb plena responsabilitat cívica" davant del risc d'incendi a Catalunya.

En una anotació al seu compte de Twitter recollit per Europa Press, ha advertit que aquest divendres és "el dia més fort de l'onada de calor" i ha agraït als bombers i personal d'emergències les tasques d'extinció durant la nit en l'incendi de la Ribera d'Ebre (Tarragona).

Torra va anunciar aquest dijous des de Vinebre (Tarragona) la restricció dels accessos des d'aquest divendres als massissos de Montserrat (Barcelona), Les Gavarres i Les Cadiretes (Girona), que se suma a la restricció també acordada a la serra del Montsant, als Ports de Tortosa (Tarragona) i a la serra del Montsec (Lleida), per risc d'incendi.

A més, va informar que s'havia adoptat una prohibició de la sega als camps de cultiu de tot el territori durant 48 hores.

El president de la Generalitat, acompanyat del conseller d'Interior, Miquel Buch, seguirà també aquest divendres les tasques d'extinció de l'incendi a la Ribera d'Ebre, ha informat el Govern català en el seu compte de Twitter.