Actualitzat 6/7/2020 14:51:42 +00:00 CET

Torra defensa que tots els brots de covid-19 a Catalunya "estan controlats"

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la seva visita a les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creactiva en Cerdanyola (Barcelona).
GENERALITAT

   BARCELONA, 6 jul. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat aquest dilluns que tots els brots de la pandèmia de coronavirus que hi ha a Catalunya "estan controlats" i se n'està fent un seguiment intens, ha informat l'Executiu en un comunicat.

   Ho ha explicat durant la seva visita a les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creactiva a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), en la qual ha lamentat que la situació sanitària hagi retardat el Pacte nacional per als drets de les persones amb discapacitat.

   Torra ha reivindicat que és "un pacte plural, divers, que suma sensibilitats diferents i que serà un gran pas avanci cap a una societat més justa que sap tractar de forma diferent a qui és diferent".

   Sobre la situació sanitària, el president ha subratllat que l'Executiu català s'ha preparat per fer front al Covid-19 però ha insistit en les mesures de precaució perquè el virus "segueix molt present" entre la societat.

   "Hem de ser capaços de respondre, seguir el criteri dels experts i amb la voluntat de superar aquestes crisis, aplicant a cada moment les solucions que millor permetin tirar cap a endavant", ha resolt.