Publicat 6/9/2019 12:28:20 +02:00CET

TMB reforçarà amb trens totes les línies del metro durant la Diada

Metro de Barcelona
TMB - Archivo

BARCELONA, 6 set. (EUROPA PRESS) -

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà amb trens totes les línies convencionals de la xarxa de metro --especialment les línies L1 i L3-- l'11 de setembre per la celebració de la Diada a Barcelona.

En un comunicat, TMB recomana utilitzar el transport públic, especialment el metro, --perquè, segons l'entitat, "el trànsit estarà restringit"-- i aconsella preveure un temps addicional per al desplaçament.

El dispositiu organitzat desplegarà personal i seguretat "per ordenar la mobilitat" durant l'acte principal de la tarda, a plaça Espanya.

La companyia ha recomanat evitar l'estació de metro Plaça Espanya a partir de les 16.00 hores --davant "la previsió d'una elevada concentració de persones a l'exterior"-- i ha instat a utilitzar estacions properes si s'assisteix a l'esdeveniment.

Es preveuen afectacions importants en les 34 línies d'autobús i en les tres de 'Bus Turístic' que passen per plaça Espanya, i hi haurà modificacions en el recorregut dels busos que circulin per ronda de Sant Pere al matí.