Publicat 25/11/2019 12:57:59 +01:00CET

Tiziano Ferro anuncia concerts a Barcelona i a Madrid

Tiziano Ferro
LIVE NATION

MADRID, 25 nov. (EUROPA PRESS) -

Tiziano Ferro farà la seva tercera gira d'estadis a Itàlia, amb concerts en els principals estadis del país, incloses dues nits consecutives en el famós estadi Sant Siro de Milà.

L'italià visitarà altres països europeus i farà dos concerts a Espanya: el 13 de desembre del 2020 a l'Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona i el 14 de desembre a Ifema Palacio Municipal de Madrid.

Hi haurà una prevenda exclusiva per als membres registrats a www.livenation.es a partir del 26 de novembre a les 10:00 hores. La venda general començarà el 28 de novembre a les 10:00 a www.livenation.es, Ticketmaster.es (+xarxa ticketmaster) i El Corte Inglés.

El nou àlbum de Tiziano, 'Accetto Miracoli', que va llançar divendres passat via Universal Music Italia, l'ha produït el guanyador d'un premi Grammy, Timbaland.

Tiziano Ferro ha tingut una carrera d'èxit no només com a artista, que ha aconseguit nombrosos discos de platí i ha guanyat una gran quantitat de premis, sinó també com a compositor de cançons per a altres artistes com Andrea Bocelli, Ed Sheeran i Blue. També ha col·laborat amb John Legend, Kelly Rowland, Chris Botti, Mary J. Blige, Jamelia i OneRepublic.

Per a més informació sobre les dates de la gira es pot visitar www.tizianoferro.com i www.livenation.it.