Actualitzat 25/8/2014 10:28:32 +00:00 CET

Tiroteig a la pre-party de Chris Brown pels MTV Video Music Awards

CHRIS BROWN
Foto: TWITTER

MADRID, 25 Ago. (CHANCE)

 Aquest diumenge a la nit s'ha fet la gala dels MTV Video Music Awards, la gala que celebra la cadena musical per premiar els millors videoclips de l'any. Tot i això, aquesta edició dels premis no serà oblidada per a Chris Brown.

   L'ex de Rihanna celebrava una pre-party, una festa prèvia a la gala, però el que no podia esperar és que en ella es produiria un tiroteig.

   Han estat TMZ.com i altres mitjans nord-americans els que s'han fet eco de la notícia immediatament. Tot va passar en la discoteca 1OAK de Los Angeles. Segons informa aquest mitjà, un mínim d'un home hauria disparat en l'interior del local, no sabem si amb intenció de disparar el raper o no. El cas és que qui va sortir pitjor parat ha estat el reconegut productor musical, Suge Knight, el qual hauria rebut un mínim de dues ferides de bala. Un altre parell de persones, de les quals no se sap la identitat, també haurien estat ferides.

   La baralla entre bandes és la primera opció que la policia està estudiant en el cas, ja que el tiroteig pot tenir alguna cosa a veure amb una de les bandes més perilloses de la ciutat de Los Angeles, 'Bloods', tal com especifica TMZ.com. No són pocs els testimonis que van veure Chris Brown mostrant un mocador vermell, símbol d'aquesta banda, per la qual cosa la línia d'investigació continua en aquesta direcció.

   Una mala notícia que envolta el raper i que fa perillar la llibertat condicional que té a causa dels maltractaments que va propinar a la cantant Rihanna, quan tots dos eren parella. Brown ha volgut mostrar el malestar que la seva festa acabés d'aquesta manera a través del seu perfil de Twitter, on escrivia el següent: "És decebedor que, com a societat, no puguem divertir-nos o gaudir sense aldarulls".