Publicat 6/10/2019 17:46:28 +02:00CET

El Tibidabo celebra la 25 Festa de Cor en suport als nens amb cardiopaties

25 Festa Del Cor
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 6 oct. (EUROPA PRESS) -

El Parc d'Atraccions Tibidabo ha acollit aquest diumenge la 25 Gran Festa del Cor, un esdeveniment solidari organitzat amb l'Associació de Cardiopaties Congènites CorAvant, en suport als nens amb cardiopaties.

En un comunicat, l'Ajuntament de Barcelona ha informat que l'acte central ha estat presentat l'actor i doblador Jaume Comas, la cantant i actriu Mone Teruel i el periodista Carles Prats, i també ha comptat amb la participació del president del Parlament, Roger Torrent.

Amb el lema '25 anys junts amb cada batec', la festa ha plantejat l'objectiu de prendre consciència als participants de la importància que té conèixer el funcionament del propi cor i recolzar els nens i joves amb cardiopaties congènites.

El Parc ha posat a la disposició dels visitants entrades solidàries a preus reduïts, la recaptació dels quals es destinarà a garantir la continuïtat dels projectes d'Aacic i els serveis que ofereix a persones amb patologies cardíaques i les seves famílies.

La festa ha comptat amb diferents tallers de plàstica, exhibicions de dansa, acrobàcies i pallassos d'hospital, una batukada, gegants i un sorteig solidari, entre altres iniciatives.