Publicat 6/5/2019 20:23:40 +02:00CET

The Divine Comedy presentarà nou àlbum a Bilbao, València, Barcelona i Madrid

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

Torna The Divine Comedy. La banda de Neil Hannon, un dels compositors més influents i carismàtics del pop de les darreres dècades, torna amb Office Politics, un nou àlbum que veurà la llum el proper 7 de juny i que la banda presentarà en directe el novembre a Espanya.

Aquesta gira arrencarà el dia 2 de novembre en el festival BIME LIVE a Bilbao i arribarà el 3 a València (La Rambleta), el 5 a Barcelona (Apolo) i el dia 6 a Madrid (La Riviera). Les entrades d'aquesta gira es posaran a la venda a les 10:00 hores del divendres 10 de maig.

L'àlbum ha estat gravat entre Irlanda i Londres i escrit, produït pel propi Hannon, Office Politics es presenta 'com un tour de force' de 16 pistes plenes de música inventiva i atemporal, poblada per un elenc de personatges típicament irreverents, on els principals protagonistes són les màquines.

"Té sintetitzadors. I cançons sobre sintetitzadors", diu Neil Hannon, qui afegeix: "Però no us espanteu. També té guitarres, orquestres, acordions i cançons sobre l'amor i la cobdícia. Miro de fer registres normals, encara que sembla que vagi cap a territoris estranys".