Publicat 20/11/2019 17:42:57 +01:00CET

El Temporada Alta pren el pols de la creació per internacionalitzar l'escena catalana actual

Jomi Oligor, Christiane Jatahy, Àlex Rigola, el duo Cabosanroque, Pere Faura i Tanya Beyeler han presentat la 'Setmana de Programadors'
EUROPA PRESS

BARCELONA, 20 nov. (EUROPA PRESS) -

El festival Temporada Alta prendrà el pols de la creació contemporània amb deu espectacles emmarcats en la 'Setmana dels programadors' en mans d'artistes i dramaturgs com Àlex Rigola, Christiane Jatahy, Cabosanroque, El Conde de Torrefiel i Pere Faura amb l'objectiu d'"internacionalitzar les produccions catalanes i el mateix festival".

El director del festival, Salvador Sunyer, i alguns dels artistes han presentat aquest dimecres en roda de premsa la programació del cicle que se celebrarà a Girona des d'aquest dijous fins al diumenge amb l'objectiu de "fomentar l'intercanvi de projectes i facilitar la producció i circulació d'espectacles".

"El treball de l'art és canviar a les persones i donar perspectives diferents, i tots els espectacles van en sintonia amb aquesta idea", ha explicat Sunyer que espera que sigui el cap de setmana amb més repercussió internacional del festival, amb 96 professionals de les arts escèniques de 14 països diferents.

'O agora que demora', una 'Odissea' contemporània que barreja ficció amb realitat i passa pel Líban, Palestina, Grècia, Sud-àfrica i el Brasil de la creadora Christiane Jatahy; 'Tierras del Sud', de Azkona & Toloza; 'Una costilla sobre la mesa. Madre', de Angélica Liddell; 'Trama', de Roser López Espinosa; i 'Retrospective'de Jérôme Bel són algunes de les obres que ofereix el festival.