El Teatre Gaudí acull una obra sobre la relació epistolar de George Harrison i Joan Mascaró

Publicat 17/11/2019 17:50:18CET
'Llum Profunda'
TEATRE GAUDÍ - 'LUZ PROFUNDA' - Archivo

BARCELONA, 17 nov. (EUROPA PRESS) -

El Teatre Gaudí de Barcelona acull, fins al 19 de novembre, l'espectacle en petit format basat en fets reals 'Llum Profunda', sobre la relació epistolar entre el membre dels Beatles George Harrison (1943-2001) i el pensador mallorquí Joan Mascaró (1897-1987), resident a Cambridge.

L'obra relata com els protagonistes es van conèixer en una trobada en un programa de televisió al que van acudir John Lennon i George Harrison, i entre el públic es trobava Mascaró, i allí naixerà la seva relació epistolar.

El pensador va contribuir en que Harrison s'interessés per l'espiritualitat oriental, i va manifestar-la en la lletra de la cançó 'The Inner Light' ('La Llum Profunda'), que dóna títol a l'obra.

MARIONA FORTEZA

L'autora del text i les cançons, la periodista i cantant Mariona Forteza, recull aquest moment de la vida de dos homes preocupats per l'espiritualitat, però amb els seus problemes propis i contradiccions.

Es tracta d'un espectacle "basat en la suavitat i la proximitat; en la música i la paraula" per presentar a tots dos personatges i reconstruir les seves històries, que representen l'esforç d'Occident per assimilar la saviesa espiritual d'Orient, a través de les cançons d'Harrison i la divulgació de Mascaró, amb el seu llibre 'Llànties de foc'.

el més llegit

 1. 1

  Girona activa el pla d'emergència per risc de desbordament del riu Onyar

 2. 2

  El Govern central aprova apujar un 2% el sou dels funcionaris amb efectes retroactius

 3. 3

  Deu carreteres tallades a Catalunya per la borrasca Glòria

 4. 4

  Tallada l'AP-7 entre Figueres i la frontera amb França per la borrasca Glòria

 5. 5

  Girona activa el pla d'emergència per risc de desbordament del riu Onyar

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista