Publicat 26/7/2019 18:18:02 +02:00CET

Tanquen els accessos a la Serra de Montsià i la Serra de Cardó per perill d'incendi

TARRAGONA, 26 jul. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha anunciat el tancament dels accessos a la Serra de Montsià i la Serra de Cardó (Tarragona) per perill d'incendi, ha explicat el departament aquest divendres en un comunicat.

A més d'aquestes dues serres, es restringiran els accessos al perímetre de protección prioritària de Tivissa, Llaberia, Vandellòs i Pradell (Tarragaona), davant de l'"increment de perill d'incendi forestal per l'entrada de vent i la possibilitat de tempestes".

En funció de les pluges que puguin caure durant la tarda d'aquest divendres i la nit es valorarà la possibilitat de restringir també els accessos en el massís de Ports de Tortosa-Beseit a partir del dissabte al migdia, amb l'activació del nivell 3 del Pla Alfa a deu municipis de Tarragona.

A partir de les 00.00 del diumenge, es podria donar la restricció al Parc Natural de Cap de Creus, un tancament d'accessos que afectaria a deu municipis gironins.

El cos d'Agents Rurals juntament amb els Mossos d'Esquadra i les Agrupacions de Defensa Forestal realitzaran la vigilància dels espais a les zones on el Pla Alfa 3 està activat, on han quedat suspeses totes les activitats que puguin generar perill d'incendi.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El Govern posa a disposició recursos educatius de l'Institut Obert de Catalunya

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) distribueix test ràpids de Covid-19 i rep material sanitari

 3. 3

  La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats de Barcelona

 4. 4

  Coronavirus.- La residència de gent gran de Capellades (Barcelona) registra 24 morts

 5. 5

  Catalunya suma 2.637 morts amb coronavirus (129 més) i 1.298 nous casos, fins el 26.032