Publicat 27/1/2014 12:04:45 +01:00CET

Set denunciats per simular ser víctimes de robatoris per cobrar l'assegurança

BARCELONA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han denunciat set persones entre novembre i gener per simular que havien estat víctimes de robatoris violents per cobrar de l'assegurança per la pèrdua del telèfon mòbil o altres objectes.

Segons ha informat aquest dilluns la policia catalana, han imputat quatre persones a la comarca del Maresme (Barcelona) i denunciat a altres tres al Vallès (Barcelona) gràcies a la coordinació amb les companyies asseguradores, després de constatar les incongruències i contradiccions del relat dels afectats.

En una cas, una dona de 71 anys va denunciar que l'havien atracat amb una navalla a l'autopista C-32 a Teià i li havien sostret la bossa, quan es va veure a través de les càmeres de seguretat que va ser víctima d'un furt.

Un estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va explicar que l'havien atracat a l'aparcament, després de sortir de biblioteca, i li havien sostret el mòbil, però va resultar que ho portava a sobre el dia que va acudir a comissaria a declarar.

En un altre cas, un treballador d'un locutori de Cerdanyola del Vallès va assegurar que uns individus armats l'havien copejat i amenaçat per treure-li la recaptació, però els investigadors van destapar que era una denúncia inventada.