Publicat 17/8/2019 10:26:55 +02:00CET

Sondra Radvanovsky homenatjarà Montserrat Caballé al Festival de Peralada

La soprano Sondra Radvanovsky (arxiu)
FESTIVAL CASTELL PERALADA - Archivo

GIRONA, 17 ago. (EUROPA PRESS) -

La soprano nord-americana Sondra Radvanovsky homenatjarà aquest dissabte la barcelonina Montserrat Caballé al Festival Castell de Peralada de Girona aquest dissabte.

La tarda del 18 de juliol de 1987, un concert benèfic a l'Església del Carme sota el títol 'Mozart per Àfrica - nocturns, cançons, cànons i motets del compositor clàssic', a càrrec de Montserrat Caballé, protagonitzava la jornada inaugural del recentment estrenat Festival Castell de Peralada.

Però Montserrat Caballé no només va inaugurar el Festival amb la seva participació i bellesa vocal, sinó que, juntament amb Carmen Mateu, va somiar i va idear la iniciativa cultural dels Jardins del Castell de Peralada.

Durant les primeres edicions, la diva barcelonina va participar amb una contínua assiduïtat en recitals, concerts i òperes escenificades, així es va convertir en una figura clau en la projecció internacional de la cita empordanesa.

Aquest dissabte la soprano Sondra Radvanovsky recordarà aquella cita amb un recital dedicat a la soprano catalana amb un programa de cançons i àries d'òpera.

Aclamada i coneguda a tots els teatres d'òpera més importants del món, Radvanovsky va debutar a Espanya el 2007 en una gala lírica a Peralda, i aquest dissabte actuarà a l'Església del Carme on ja va protagonitzar un recital el 2011.